KESÄLIIGA 2022

Kesän suositut Play-liigat pelataan välillä kesä-elokuu. Salibandysarjoja on tarjolla miehille ja naisille, Tasoina Avoin, Harraste ja Hupi.

Tutustu sarjoihin tästä:

Liiga starttaa vasta, kun sen toteuttaminen on ehdottomasti turvallista. Aloitusajankohta voi siis kesäkuusta muuttua ja liigan otteluohjelma ja ottelumäärät muuntuvat sen mukaan, milloin pelaamaan päästään. Ilmoittautuneisiin joukkueisiin ollaan yhteydessä heti, kun sarjan alku tiedetään ja joukkue tekee lopullisen osallistumispäätöksen vasta tässä vaiheessa. Liigan lopullinen hinta tulee määräytymään pelattavan ottelumäärän mukaan.

Kaikista Play-liigoista suoritetaan tilastointi liigan sivuille. Arena Center käyttää tilastoinnissaan apuna Torneopal-palvelua (https://kesaliiga22.torneopal.fi). Torneopalin avulla hallinnoit maksuja ja pelaajia, tulostat pelaajaluettelot sekä näet joukkueesi tilastot ja aikataulut.

Jotta voimme toteuttaa tilastoinnin mahdollisimman hyvin, tulee joukkueiden pitää pelaajalistansa päivitettynä Torneopal-palvelussa koko kauden ajan. Lisäksi joukkueiden on toimitettava jokaiseen otteluun tulostettu, tai käsin kirjoitettu pelaajaluettelo. Emme voi lisätä tilastoja pelaajalle, jota ei ole lisätty joukkueeseen Torneopal-palvelussa.